Doğantepe Şehit Kağan Kılıç Ortaokulu

Belgegeçer : (0358) 273 50 13
WEB https://dogantepeoo.meb.k12.tr
Adres : DOĞANTEPE KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ İNÖNÜ KÜME EVLERİ NO: 179 MERKEZ / AMASYA
VİZYON : Her gün daha iyiye ulaşmak için çalışılan, herkesin destek olduğu, her öğrencinin başardığı ve tüm imkânsızlıklarını yenmiş, kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirasına sahip çıkabilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyler yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.
MİSYON : Atatürk ilkelerine ve milli değerlere bağlı, okuyan, araştıran, sorgulayan, düşüncelerini ifade edebilen, hoşgörülü, sosyal, paylaşımcı, çevreye duyarlı insanlar yetiştirmek; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Gündüz-Tekli
Saatler : Derse giriş : 8:50 Dersten çıkış: 15:10
Yabancı Dil :
Servis : Okulumuz öğretmenleri okul servisi ile Amasya´ya ulaşım sağlamaktadır.
Ulaşım : Köye ulaşım köy minibüsleri ve okul öğretmen servisi ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Köy
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Amasya´ya 27 km uzaklıktadır. Amasya-Çorum karayolunun 25. kilometresindeki sapaktan ulaşılır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda Kız ve Erkek Voleybol takımları,Satranç takımımız bulunmaktadır.Ayrıca Masa tenisi, badminton, bisiklet, futbol, basketbol ve kros etkinlikleri de yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : Okulumuz 4006 Tübitak Bilim Fuarına katılmaktadır.
Proje Çalışmaları : Okulumuz "Yetim Kardeş" ve "Okullar Hayat Olsun" Projelerine katılmaktadır.